o nama

Blaze prikaz Technology Co, Ltd, od 1982, profesionalni LCD prikazuje istraživač, dizajner, proizvođač i podružnica Blaze grupe. Kao jedan od vodećih High-tech poduzeća bavi se LCD prikazuje polje i jedan od prvih proizvođača LCD zaslona u Kini, ima više od 30 godina otkriti tehnologija iskustvo.

Crno-bijeli i u boji LCD zaslona: LCD panela (TN, HTN, STN, FSTN, DSTN, CSTN tip), LCD modula (COB, VRŠAK, COF, SMT, kartica tip), karaktera LCD modula, grafički LCD modula, alfanumerički LCD modula, Segment LCD moduli, matrični LCD modula, STN-LCD Modula, FSTN-LCD modula, standardni LCD modula, prilagođenog LCD modula, TFT LCD modula, aktivna matrica OLED, pasivna matrica OLED zaslon moduli, Touchscreen otkriti, pozadinsko osvjetljenje za primjenu instrumenta (pogotovo u LGP pretinca, goriva dozator, ulje Dozator, posuda za plin, mjerač protoka, KWH metar, energije, vodomjer, plinomjer, Smart Meter), sat i sat, telekomunikacije, Home aparat, industrijskih kontrolera, Car Audio, boja zaslon sustava i drugim industrijama.

Kao pokazao pouzdanim, nekih velikih elektroničkih proizvođača iz cijelog svijeta, kao što su GE, Motorola, Philips, Itron prodajemo proizvode LCD zaslon visoke kvalitete. Danas, Blaze prikaz pruža LCD otkriti sa mjerenja i bežični telefon proizvodi za GE i Motorola OEM proizvođač. Naši proizvodi su u cijelom svijetu i većina njih su prodane u Japan, Amerika, Europa, Južna Koreja, Tajvan, kontinentalnoj Kini, jugoistočnoj Aziji, Hong Kong, itd.

Sve ukupno 73 inženjera (9 s primjedbom Instituta) u Blaze prikazali su opremljeni sa puno iskustva u prikaza polja da nas podrže u istraživanje, razvoj, projektiranje i proizvodnju s vremena na vrijeme, što nam omogućava da mi gosti ikada promjenjive potrebe kao osiguranje da opskrbu visoke kvalitete LCD prikaz proizvoda na najnižu cijenu.

Proizvodnih resursa i dubina tehnologija, Blaze prikaz dobro je spremna uslugu svakom kupcu za LCD prikaz proizvoda i u potpunosti zadovoljiti njihove zahtjeve za pouzdanost, kvalitetu i konkurentnost. Programa osiguranja kvalitete također provodi u Blaze prikaza u kojem stečena certifikat ISO 9001:2000.Through predstavništvo Shenzhen, Blaze prikaz je u mogućnosti to držati u kontaktu sa svojim klijentima i reagirati brzo promjenjivim zahtjevima za specifikacije proizvoda i isporukom. Mi također može otpreme pošiljki na bilo temelj dobro ispuniti program upravljanja zaliha kupca.

Kroz jak i dugoročne odnose s klijentima i drugim partnerima u lanac nabave, planiranje i izvršavanje prilagođene proizvode i troškovno učinkovita rješenja u današnjem brzom svijetu poslovnom okruženju.