VRŠAK LCD otkriti modul

VRŠAK LCD otkriti modul

VRŠAK (čip na staklo) čip na staklo (VRŠAK) je flip chip vezivanja metoda koja se koristi za povezivanje skupština golim integriranih sklopova (ICs) na staklo pomoću anizotropni vodljivi Film (ACF). Parcele IC kvrga (tlocrtno) može se umanjiti prema gosti '...

Detalji o proizvodu

VRŠAK (čip na staklo)

Čip na staklo (VRŠAK) je flip chip vezivanja metoda koja se koristi za povezivanje skupština golim integriranih sklopova (ICs) na staklo pomoću anizotropni vodljivi Film (ACF). Parcele IC kvrga (tlocrtno) može se umanjiti prema zahtjevima kupaca (kontakt parcela stakla supstrata). Ovom metodom smanjuje je zborno mjesto najveće moguće pakiranje gustoće, što osobito važno za one aplikacije koje prostor ušteda je bitan. To omogućuje isplativa ugradnja čipovi vozač jer integrirajući flex PCB je više nije potrebna. IC je vezan direktno na staklo supstrata i prikladan za rukovanje brzom ili visoke frekvencije signala.

VRŠAK tehnologija je jedan od tehnološki montaža metode koje koriste Zlatni čekić ili Flip Chip IC i provodi u većina kompaktni aplikacija. Epson prvo predstavio je čip na staklo integriranih sklopova. Na lak udarac-čip za montažu, IC čip je paket ali se montira direktno na PCB kao goli čip. Jer nema paketa, montiran trag IC može biti minimiziran, uz potrebnu veličinu PCB-ima. Ova tehnologija smanjuje prostor za montažu i je bolje prilagođen za rukovanje brzom ili visoke frekvencije signala.

VRŠAK se prvenstveno koristi za upravljački program izvora ICs unutar TFT zaslon tehnologija kojima se koriste za LCD, plazma, e-tinta, OLED ili 3D tehnologije. To je bitno za elektroničkih proizvoda kao što su prijenosna računala, tablete, kamere ili mobitela uz potrebu za malih dimenzija i lagan komponente.

Prednosti:

Vrlo ekonomičan na veličinu. Čip na staklo LCD modula može biti kao tanki kao 2 mm.

Isplativo iznad klipa, osobito u grafički LCD modula, jer smanjuje broj IC.

Više pouzdan nego kartica zbog kartica je slabost u području obveznica.

Nedostaci:

IZBOČINA može koristiti samo na određenoj razini rezolucije gdje linije nisu previše dobro. U vrlo fine parcele VRŠAK postaje teško testirati, a kartica će biti preferirani pristup.

Možda isplativije koristiti karticu ili KLIP, ako dizajner mora integrirati tipkovnica ili pokazivač po zaslonu.

Aktivno područje ne tvore unutar strukture ali pomak, zbog područja gdje su krugovi.


Par:Prilagođenog LCD zaslona Sljedeći:Standardni LCD prikazuje popis

Upit